Gelaatsverzorging - Dames


 •   AHAVA Mineral Detox (60 min.)
  € 60
 • Pollutie is een grote boosdoener als het om huidveroudering gaat. Stof, smog, uitlaatgassen en rook laten er onze huid vettig, grauw en ouder uitzien.
  Wapen je huid met deze mineral detox verzorging zodanig dat vervuiling geen sporen laat op je huid.

 •   AHAVA Apple Of Sodom Signature Treatment (60 min.)
  € 80
 • Botox zonder prikken dankzij de rimpelontspannende eigenschappen van onze Apple Of Sodom.
  Boost je collageen dankzij onze geweldige peptiden. En niet te vergeten: onze Dode Zee-mineralen.

 •   AHAVA Mineral Brightening (60 min.)
  € 70
 • Huidjes met hyperpigmentatie, zonneschade, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of oneffen teint kunnen voor deze ophelderende gelaatsverzorging gaan.
  Met het nieuwe AHAVA vleesmasker gebaseerd op een krachtige mix van exclusieve AHAVA Osmoter-Dode Zee mineralen en plantaardige ingrediënten gaan we deze huid herstellen en terug de heldere teint bevorderen.

 •   AHAVA Escapade (30 min.)
  € 30
 • Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee-mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren , reinigen en tonifiëren.
  Onthult een frisse, zachte en jonge huid. Ideaal als snelle oppepper van de huid.
  Inclusief reiniging,, peeling, zuiverend moddermasker en een dagcrème aangepast aan het huidtype.
  Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

 •   AHAVA Mineral Escapade (45 min.)
  € 45
 • Dezelfde verfrissende express boost van de AHAVA Escapade met de nadruk op een bijkomende behandeling die een extra grondige en diepe reiniging van de poriën geeft.
  Hier geniet u van een basisverzorging zonder massage en inclusief moddermasker & hydraterend masker.
  Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

 •   AHAVA Total Rehydratation (60 min.)
  € 60
 • Deze zorgt voor een zéér goede hydratatie waarbij het vochtbalans van de huid herstelt word. De Dode Zee minerale magie hydrateert op efficiënte wijze je gelaat, strijkt fijne lijntjes glad en maakt je huid weer soepel.
  Inclusief een diepe reiniging van de poriën en een ontspannende gelaats- en décolleté massage. Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassage of voetmassage.
  Geschikt voor een gedeshydrateerde huid maar deze kan ook voor alle huidtypes gebruikt worden, in het bijzonder bij weersinvloeden. Denk maar aan de zomer waar de zon je huid al meer uitdroogt of in de winter waar onze huid uitdroogt door koude temperaturen.

 •   AHAVA Mineral Relief (60 min.)
  € 60
 • Kalmeer en verzacht je huid met deze uitgebreide en verwennende behandeling.
  Een specifieke verzorging die kalmerend en verzachtend werkt op de gevoelige huid en die huidproblemen behandelt, o.a. ruwe huid, rode vlekken en irritaties.
  Een infusie van hydraterende Dode Zee-mineralen en verzachtende antioxidante plantenextracten die de huidbarrière helpt te herstellen en haar metabolisme reactiveert, zorgen voor een onmiddelijke verlichting van de huid.
  Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassage of voetmassage.
  Geschikt voor gevoelige & geïrriteerde huid, extreme gedehydrateerde huid, droge & zéér droge huid, algemene huidproblemen zoals ruwe huid, rode vlekken, schilfervorming en psoriasis.

 •    AHAVA Skin Revival (60 min.)
  € 70
 • Intensieve hydraterende en voedende formules verminderen de eerste tekenen van veroudering.
  Ideaal om het verouderingsproces te beperken, het ontstaan van diepe rimpels te voorkomen en de huid te verstevigen. Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassage of voetmassage.
  Geschikt voor de droge huid en bij eerste tekenen van veroudering.

 •   AHAVA Extreme Skin Revival (60 min.)
  € 75
 • Exclusieve revitaliserende gelaatsverzorging gebaseerd op Ahava’s gepatenteerde Extreme Complex.
  Dit Extreme Complex combineert natuurlijke krachtige ingrediënten afkomstig van extreme locaties: hydraterende Dode Zee-mineralen en huidverjongende Dunaliella Alg van het laagste punt op aarde & voedende Himalayaplanten die groeien op ‘s werelds hoogste pieken. Samen verminderen ze diepe rimpels en verstevigen en verzachten de huid.
  De verzorging zorgt ervoor dat de teint egaler is en dat de huid beter beschermt is tegen schade van buitenaf.
  Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassage of voetmassage. Geschikt voor de mature huid met zichtbare rimpels en bij verlies van stevigheid.

 •    Gelaatsverzorging “NaturElle” (105 min.)
  € 105
 • Een complete aangepaste AHAVA-verzorging van gelaat en handen. Tijdens de gelaatsverzorging worden je handen verzorgd met een manicure, een peeling en een modderpakking met Dode Zee mineralen.
  Ideaal voor wie zich graag eens puur wil laten verwennen!

 •   AHAVA Uplift Skin (60 min.)
  € 75
 • Geen Anti-aging maar Pro-aging!
  Deze upliftende en verstevigende verzorging voorziet de huid van positieve energie. Fijne rimpels verminderen en de vorming van diepe rimpels wordt voorkomen terwijl de contouren worden verstevigd. Je huid is na deze behandeling gehydrateerd, gevoed en opnieuw in evenwicht.
  De Uplift Skin Treatment bevordert ook de elasticiteit van de huid en verstrakt de gezichtscontouren. Niet alleen je uitstraling verbetert maar je krijgt ook onmiddellijk een ontspannen gevoel.
  Een vleesmasker die wordt aangedreven door Metabiotics en Osmoter en die speciaal ontwikkeld is om tekenen van huidveroudering te verminderen, de huid te verstevigen en gladder te maken wordt gedurende 15 minuten aangebracht.
  Geschikt voor de 50+ dame die er op haar best wil uitzien ongeacht haar leeftijd.

 •   Microdermabrasie (30 min.)
  € 75
 • We verwijderen de dode huidcellen dmv diamantschijfjes. Dit is een intensieve peeling waarbij de huid vacuüm wordt gezogen.
  Doordat de huidcellen verwijderd zijn kan de huid beter de werkstoffen opnemen en heb je een sneller effect.
  Ook de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd.


  Meer info over Microdermabrasie


Logo

Vogelzangwijk 24 - 3190 Boortmeerbeek

Mobiel: 0495/19.66.17

Enkel op afspraak

Copyright © naturelle2day.be - 2019