Waar staat NaturElle voor ?


Het woord zegt het zelf!
Naturelle of anders gezegd... Natuurlijk.

We gaan ons vooral richten op natuurlijke producten.
Natuurlijke producten bevatten mineralen, kruiden, oliën of extracten die geproduceerd zijn zonder synthetische pesticiden of genetisch gemodificeerde ingrediënten.
De bekende schadelijke stoffen zijn parabenen en SLS. Bij deze schadelijke stoffen kunnen bij sommige mensen hun huid bepaalde reacties gaan ontwikkelen zoals exceem of irritaties.

Niet alleen haalt onze huid er voordelen uit maar gaan we ook een handje bijdrage aan de natuur. De natuur wordt minder belast en er komen geen bestrijdingsmiddelen in het milieu. Onze huid, die het grootste orgaan van ons lichaam is, krijgt dan ook heel wat te verduren in het dagelijkse leven. Denk maar aan water, kou, chemicaliën, zonneschijn,... Dus is het belangrijk onze huid goed te verzorgen.

Daarom koos ik voor AHAVA, Dode Zee cosmetica.
Ahava biedt u de voordelen van huidverzorging op basis van Dode Zee mineralen.
Alle Ahava producten zijn getest op allergieën en goedgekeurd voor gebruik bij een gevoelige huid.

Ook de make-uplijn is gekozen op basis van zijn mineralen.

Mineralen zijn alleen goed voor de huid in pure vorm.
Bij 100% minerale make-up, kun je spreken van huidverbetering.
Dit vind je terug in Mineralogie.

Mineralen laten de huid ademen, zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid (zelfs de huid met acne, rosacea en erytheem) en bieden maximale bescherming tegen de zon. Mineralen als zinkoxide en titaniumdioxide bevatten ontstekingswerende eigenschappen.

Mineralogie bevat voedende en hydraterende oliën, plantenextracten uit haver, tarwe en kamille en de antioxidanten vitamine A en E. Vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen wordt je huid met deze make-up niet afgesloten en voel je het ook helemaal niet zitten.