Gelaatsverzorging - Dames


 •   AHAVA Escapade (30 min.)
  € 30
 • Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee-mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren , reinigen en tonifiëren.
  Onthult een frisse, zachte en jonge huid. Ideaal als snelle oppepper van de huid.
  Inclusief reiniging,, peeling, zuiverend moddermasker en een dagcrème aangepast aan het huidtype.
  Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

 •   AHAVA Mineral Escapade (45 min.)
  € 45
 • Dezelfde verfrissende express boost van de AHAVA Escapade met de nadruk op een bijkomende behandeling die een extra grondige en diepe reiniging van de poriën geeft.
  Hier geniet u van een basisverzorging zonder massage en inclusief moddermasker & hydraterend masker.
  Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.

 •   AHAVA Mineral Osmoter Recharge Method (60 min.)
  € 60
 • Deze zorgt voor een zéér goede hydratatie waarbij het vochtbalans van de huid herstelt wordt dmv het uniek Osmoter complex.
  De Dode Zee minerale magie hydrateert op efficiënte wijze je gelaat, strijkt fijne lijntjes glad en maakt je huid weer soepel.
  Inclusief een diepe reiniging van de poriën en een ontspannende gelaats- en décolleté massage. Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassage of voetmassage.
  Geschikt voor een gedeshydrateerde huid maar deze kan ook voor alle huidtypes gebruikt worden, in het bijzonder bij weersinvloeden. Denk maar aan de zomer waar de zon je huid al meer uitdroogt of in de winter waar onze huid uitdroogt door koude temperaturen.
  Een essentiële behandeling die je kan integreren in een kuurvorm.

  Prijs/behandeling € 60
  Prijs in kuur (inclusief 6 behandelingen en thuisproduct Dead Sea Osmoter Concentrate (30ml)) € 389 ipv € 419

 •   AHAVA Mineral Brightening & Renewal (60 min.)
  € 70
 • Ideale behandeling voor de eerste tekenen vn huidveroudering, een verhelderende egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging De huid gaat stralen en wordt gladder alsook de teint wordt verheldert en hardnekkige donkere vlekken worden aangepakt.
  Geschikt voor alle huidtypes met hyperpigmentatie, zonneschade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken en oneffen teint.

  Prijs/behandeling € 70
  Prijs in kuur (inclusief 6 behandelingen, thuisproducten Age Control Brightening & Renewal serum + Age Control Even Tone Sleeping Cream € 495 ipv € 538

 •   AHAVA Mineral Brightening & Anti-Fatique (60 min.)
  € 70
 • Een verhelderende egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging met extra aandacht voor de ogen.
  Gifstoffen en overtollig vocht rond de ogen worden gedraineerd en de massage met rozenkwartsstaven geeft een verfrissend, opwekkend effect. We verhelderen de huid en de hardnekkige donkere vlekken gaan we verminderen, de vochtbalans wordt onmiddellijk herstelt en ook de celvernieuwing krijgt een boost.
  Geschikt voor de huidjes met hyperpigmentatie, zonneschade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, oneffen teint, kringen of gezwollen ogen.

 •   AHAVA Mineral Brightening (60 min.)
  € 75
 • Een verhelderende egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging.
  We verhelderen de huid en de hardnekkige donkere vlekken gaan we verminderen, de vochtbalans wordt onmiddellijk herstelt en ook de celvernieuwing krijgt een boost.
  Geschikt voor alle huidtypes met hyperpigmentatie, zonneschade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken en oneffen teint.
  Een kuur is aangewezen om na een maand zichtbaar resultaat te zien in samenwerking met het gebruik van de thuisproducten.

  Prijs/behandeling € 75
  Prijs in kuur (inclusief 6 behandelingen, thuisproducten Age Control Brightening & Renewal serum + Age Control Even Tone Sleeping Cream € 495 ipv € 568

 •    AHAVA Absolute Mineral Renewal (60 min.)
  € 70
 • Een multi-voordelige anti-aging gelaatsverzorging, gericht op algemene huidverbetering: strijkt rimpels & fijne lijntjes glad, verstrekt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint.
  Geschikt voor de mature, gedehydrateerde, drog en zeer droge huid alsook voor diegene die bezorgd zijn om zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verlies van stevigheid, ongelijkmatige teint.

 •   AHAVA Uplift Skin (60 min.)
  € 80
 • Geen Anti-aging maar Pro-aging!
  Deze upliftende en verstevigende verzorging voorziet de huid van positieve energie. Fijne rimpels verminderen en de vorming van diepe rimpels wordt voorkomen terwijl de contouren worden verstevigd. Je huid is na deze behandeling gehydrateerd, gevoed en opnieuw in evenwicht.
  De Uplift Skin Treatment bevordert ook de elasticiteit van de huid en verstrakt de gezichtscontouren. Niet alleen je uitstraling verbetert maar je krijgt ook onmiddellijk een ontspannen gevoel.
  Een vleesmasker die wordt aangedreven door Metabiotics en Osmoter en die speciaal ontwikkeld is om tekenen van huidveroudering te verminderen, de huid te verstevigen en gladder te maken wordt gedurende 15 minuten aangebracht.
  Geschikt voor de 50+ dame die er op haar best wil uitzien ongeacht haar leeftijd.

 •   AHAVA Mineral Detox (60 min.)
  € 55
 • Pollutie is een grote boosdoener als het om huidveroudering gaat. Stof, smog, uitlaatgassen en rook laten er onze huid vettig, grauw en ouder uitzien.
  Wapen je huid met deze mineral detox verzorging zodanig dat vervuiling geen sporen laat op je huid.
  Geschikt voor alle leeftijden, alle huidtypes, mannen en vrouwen.

 •    AHAVA Mineral Radiance Jade Face Treatment (60 min.)
  € 70
 • De gestresseerde en overbelaste huid wordt terug in evenwicht gebracht.
  We hernieuwen de energie van de huid, voeren afvalstoffen af, herwinnen een jeugdige stralende gloed en laten tekenen van vermoeidheid verdwijnen dmv een eeuwenoude schoonheidstraditie van jade edelstenen.
  Geschikt voor alle leeftijden, alle huidtypes, mannen en vrouwen.

 •    AHAVA Mineral Refreshing (60 min.)
  € 70
 • Een frisse verzorging met een zuiverende boost!
  Met het Dunaliella Algae Refresh & Smooth Peel-Off mask (bamboehoutskool en Dunaliella algje) elimineren we comedonen, verfijnen we de textuur van de huid, verminderen we de fijne lijntjes en hydrateren en verzachten we de huid.
  Geschikt voor alle huidtypes, fijne lijntjes en de vermoeide,doffe huid.

 •    AHAVA Mineral Royal Facial (60 min.)
  € 70
 • Een luxueuze, koninklijke behandeling voor een glamoureuze huid.
  Deze behandeling combineert twee van ‘s werelds grootste schoonheidsgeheimen, twee puur natuurlijke schatten die al sinds de oudheid symbol zijn voor schoonheid en gezondheid: de modder van de Dode Zee en puur 24K goud. Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassage.
  Geschikt voor de vermoeide, doffe huid met gebrek aan uitstraling; mature huid, droog en zeer droge huid; voor iedereen die graag een premium ‘celeb’ treatment ontvangt.

 •    AHAVA Mineral Relief (60 min.)
  € 60
 • Kalmeer en verzacht je huid met deze uitgebreide en verwennende behandeling.
  Een specifieke verzorging die kalmerend en verzachtend werkt op de gevoelige huid en die huidproblemen behandelt, o.a. ruwe huid, rode vlekken en irritaties. Een infusie van hydraterende Dode Zee-mineralen en verzachtende antioxidante plantenextracten die de huidbarrière helpt te herstellen en haar metabolisme reactiveert, zorgen voor een onmiddelijke verlichting van de huid.
  Tijdens het masker kan u ook genieten van een handmassagee.
  Geschikt voor gevoelige & geïrriteerde huid, extreme gedehydrateerde huid, droge & zéér droge huid, algemene huidproblemen zoals ruwe huid, rode vlekken, schilfervorming en psoriasis.

 •    AHAVA Eye-mazing Rose Quartz Treatment (15 min.)
  € 15
 • Voor de vermoeiende ogen waar donkere kringen, wallen of fijne lijntjes aanwezig zijn heb je deze ontzwellende en drainerende oogverzorging met rozenkwarts massagestaven.
  Kan perfect geintegreert worden in elke AHAVA gelaatsverzorging.

 •   AHAVA Apple Of Sodom Instant Youth Treatment (60 min.)
  € 80
 • Botox zonder prikken dankzij de rimpelontspannende eigenschappen van onze Apple Of Sodom.
  Boost je collageen dankzij onze geweldige peptiden. En niet te vergeten: onze Dode Zee-mineralen.

 •   Microdermabrasie (30 min.)
  € 75
 • We verwijderen de dode huidcellen dmv diamantschijfjes. Dit is een intensieve peeling waarbij de huid vacuüm wordt gezogen.
  Doordat de huidcellen verwijderd zijn kan de huid beter de werkstoffen opnemen en heb je een sneller effect.
  Ook de doorbloeding en aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd.


  Meer info over Microdermabrasie


Logo

Vogelzangwijk 24 - 3190 Boortmeerbeek

Mobiel: 0495/19.66.17

Enkel op afspraak

Copyright © naturelle2day.be - 2019